VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
GRATIS SAMPLES BIJ JE BESTELLING

STYLIST

Sinds 1997 zetten wij de standaard binnen de kappersbranche voor luxe haarverzorging.

Het gaat Alterna Haircare niet alleen om het leveren van goede en luxe producten. De stylist wordt ook jaarlijks geïnspireerd met de nieuwe trend collecties, met bijbehorend boek waarin je stap voor stap kunt zien hoe de kapsels gecreëerd zijn. Daarnaast organiseren wij diverse trainingen. In-salon trainingen bevatten programma’s zoals de essentiële product knowledge training, gevorderde hair spa behandelingen, verkoop training en specifieke consumenten evenementen. Dit stimuleert niet alleen de productverkoop, maar helpt de salon ook om nieuwe klanten te maken en de relatie met de bestaande klant te versterken.

Het op maat gemaakte ‘zero to hero’ programma biedt alles dat nodig is om een expert te worden in ‘the art of luxury hair’. Van unieke creatieve collecties met verschillende innovatieve knip- en styling technieken tot veelomvattende in-salon trainingen die veel kennis en inspiratie opleveren.

Bent u stylist en benieuwd wat Alterna Haircare voor u in de salon kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 073-6440545 of stuur uw gegevens per email naar info@cosmetichaircare.nl.