OVER ALTERNA HAIRCARE

Sinds 1997 is Alterna Haircare de pionier op het gebied van "alterna-tive" luxe haarverzorging. Wat uw haar ook nodig heeft, wij zijn van mening dat u niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen producten, getest professioneel resultaat en pure, natuurlijke ingrediënten. Daarom zijn onze producten: Pure. Proven. Professional. 

PURE. 
Sinds onze oprichting voelen we ons verantwoordelijk voor niet alleen het formuleren van de beste haarverzorgingsproducten, maar ook voor het gebruik van de beste ingrediënten. Bij ons is wat we uit onze producten laten net zo belangrijk als de ingrediënten die we er in stoppen. We geven niet alleen om uw schoonheid, maar ook om uw gezondheid, het milieu, dieren en lokale bevolkingen. Indien mogelijk kiezen we voor biologisch gecertificeerde producten, duurzame ingrediënten en recyclebaar plastic en papier.

Ingrediënten
- Kaviaar, Seasilk, Bamboe, Kendi olie & veel meer - deze waardevolle en duurzame ingrediënten bieden veel pure en krachtige voordelen.

Vrij van - Sulfaten, parabenen, DEA, TEA, PABA, paraffine, minerale olie, petrolatum, gluten, ftalaten en dierproeven.

PROVEN.
Wij zijn van mening dat consumenten hoogwaardige producten verdienen die doen wat ze beloven. Dit is waarom we meer dan 15 jaar geïnvesteerd hebben aan de ontwikkeling van eigen technologieën die intensief klinisch getest zijn op consumenten, veiligheid en in-salon gebruik.

Technologieën - Enzymetherapy®, een geavanceerd enzymsysteem dat zorgt voor een effectievere opname van essentiële ingrediënten voor een buitengewone keratine productie. Color Hold®, een krachtige technologie die het haar beschermt tegen kleurvervaging door de zon en door het wassen. 

PROFESSIONAL.
Sinds 1997 zetten wij de standaard binnen de branche voor luxe haarverzorging met onze gerespecteerde geloofwaardigheid, de belofte van transformatie zonder compromissen. Door de expertise en input van topstylisten hebben wij luxe, hoogwaardige producten weten te creëren die voldoen aan de eisen en behoeften van professionele salons en hun klanten.